BestMusic.ro » Leo Iorga & Ordean » Luigi Iorga, nepotul lui Leo Iorga, a murit intr-un accident rutier

Luigi Iorga, nepotul lui Leo Iorga, a murit intr-un accident rutier

Luigi Iorga, nepotul lui Leo Iorga, a murit intr-un accident rutier

PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean anunta, cu profunda tristete, decesul lui Luigi Iorga, fiul bateristului Cristi Iorga si nepotul solistului trupei, Leo Iorga, intr-un tragic accident de circulatie.

Evenimentul s-a petrecut sambata, pe soseaua de centura a municipiului Arad, cand Luigi conducea un autoturism Mercedes, care se deplasa in directa Pecica, dar a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu masina de un gard de ciment, intr-o curba.

In autoturism se mai aflau trei persoane – fratele lui Luigi, Alin, si inca doi prieteni, fratii Emanuel si Eduard Stana. Singurul supravietuitor al accidentului a fost Alin Iorga, care a fost transportat la Spitalul Judetean Arad, unde a fost internat cu fractura de coloana cervicala si o plaga la cap. Potrivit surselor medicale, el are sanse sa isi revina.

Luigi Iorga ar fi implinit, la 17 noiembrie, 26 de ani.

" A plecat un inger spre Cer... Luigi Iorga... Cristi, suntem alaturi de tine in cumplita incercare prin care treci. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !”, a scris Leo Iorga, fratele lui Cristi Iorga si unchiul lui Luigi Iorga, pe o retea de socializare.

" Luigi Iorga, fiul colegului meu de formatie Cristi Iorga, s-a mutat la ceruri! Doamne, auzi rugaciunile noastre!!!”, spune Marian Lacke Mihailescu, basistul trupei, intr-o postare pe o retea de socializare.

Cristi Iorga, bateristul trupei Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, pe langa Luigi si Alin, mai are un fiu, Robbie.
Potrivit familiei, funeraliile vor avea loc marti, la Arad, orasul natal al fratilor Cristi si Leo Iorga.
Mai multe stiri despre: morti  decese 2013 
Publicat pe 11 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu