BestMusic.ro » Leona Lewis » Leona Lewis, inlocuita de Rihanna in piesa "We Found Love"

Leona Lewis, inlocuita de Rihanna in piesa "We Found Love"

Leona Lewis, inlocuita de Rihanna in piesa "We Found Love"

Leona Lewis a declarat recent ca ea a fost cea alaturi de care inregistrase initial Calvin Harris piesa "We Found Love", insa pana la urma a ajuns sa fie cantata de Rihanna.

"Am lucrat cu Calvin si am inregistrat We Found Love. Dar el a plecat in turneu cu Rihanna si pana la urma ea a lansat piesa. Nu m-am dedicat acestei colaborari pentru ca am vrut ca Trouble sa fie urmatorul meu single si cred ca acesta a fost un alt motiv pentru care au mers pe varianta cu Rihanna", a povestit cantareata intr-un interviu.

In ciuda succesului la nivel mondial, Leona crede ca versiunea ei este mai buna decat cea a Rihannei, insa nu este geloasa.

"Era aceeasi versiune si productie, insa a mea este mai buna. A fost putin enervant sa vad ce hit mare a devenit in lumea intreaga, dar daca il lansam eu poate nu mai avea acelasi succes", marturiseste Lewis.

"Nu as pune-o pe internet niciodata. Ar fi neprofesional", a continuat ea.

Leona Lewis a lansat in august piesa "Trouble", primul single de pe noul ei album, "Glassheart" (18 octombrie), iar recent a lansat si single-ul care da titlul albumului.
Mai multe stiri despre: inedit  colaborari 2012 
Publicat pe 15 Octombrie 2012 , de Chaos

Adauga un comentariu