BestMusic.ro » Leona Lewis » Leona Lewis `s-a scos la licitatie`

Leona Lewis `s-a scos la licitatie`


Leona Lewis a decis sa se liciteze pe cel mai cunoscut site specializat, eBay. Ea isi doreste, astfel, sa stranga bani pentru organizatia Oxfam care incearca sa ajuta populatia Haiti-ului.

Cel care este dispus sa plateasca cea mai mare suma va castiga, in schimb, o zi in compania frumoasei britanice.

Cantareata si-a facut deja planuri pentru ziua respectiva: la pranz prin magazine, dupa-masa cateva ore de calarie sau bowling, iar seara o cina romantica (sau nu).

`Am fost uimita si inspirata de curajul oamenilor din Haiti. Cee ce s-a intamplat a fost devastator, iar eu chiar vreau sa fac orice imi sta in putere pentru a ajuta. In asemenea momente ne amintim cat de important este sa ajutam. Multumesc pentru tot sprijinul vostru`, a declarat Leona Lewis.

Licitatia a ajuns pe 1950 de lire sterline, dar cei care doresc sa iasa la cina cu Leona Lewis mai au timp sa liciteze pana pe 1 martie.

Leona a mai scos la licitatie o intalnire cu hairstylist-ul Ben Cooke, o lectie de machiaj cu Jane Bradley si o geanta cu bunatati (printre care un CD de prezentare).
Mai multe stiri despre: leona lewis  licitatii  ebay  haiti 
Publicat pe 23 Februarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram