BestMusic.ro » Les Elephants Bizarres » Biografie Les Elephants Bizarres

Biografie Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres

Trupa Les Elephants Bizarres cu un nume bizar s-a format in anul 2007, membrii formatiei sunt: Catalin Radoi (Proka) - chitara electrica si voce, Mihai Marin - bass si voce, Stefan Matei - voce si Claudiu Stirbei - tobe. Iar in  2008 a intrat in formatie si Nicolae Cazacu (Nae) la synth.

Daca ar fi sa definim stilul trupei, putem spune ca este un amestec de  ”electro-pop-rock”. Insa presa a catalogat prestatiile trupei pe rand la disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.

Prima aparitie a trupa a fost in toamna anului 2008, iar de atunci numarul prestatiilor live a crescut continuu,ei au cantat mai ales in cluburile din Bucuresti.In anul 2009  ”Les Elephants Bizarres” au cantat in deschiderea mai multor concerte sustinute in Capitala de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franta), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).

Insa cele mai importante participari la concert a fost tot in 2009, cand cei de la Les Elephants Bizarres cantat in deschiderea celui mai important festival din Romania, aparand pe scena cu trupe de renume precum Motorhead si Moby la B’ESTFEST. Les Elephants Bizarres au participat si la Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Cateva melodii ale trupei sau plasat foarte bine si in unele topuri radio, exemplu ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 la City Fm, in topul celor mai bune piese romanesti, iar ”Have No Fear” a ajuns pe 2 in topul international la Radio Guerrilla, fiind difuzat in heavy-rotation timp de noua saptamani.

In 2010 trupa a lansat primul un videoclip pentru piesa Hello! Says The Devil. Si acesta a fost un succes care a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla si este primul extras de pe albumul ce va fi lansat in toamna aceluiasi an. Albumul este produs de Bogdan Popoiag (DJ UNU’).