BestMusic.ro » Les Elephants Bizarres » Concert Les Elephants Bizzares, in direct, din Studiourile Radio Guerrilla

Concert Les Elephants Bizzares, in direct, din Studiourile Radio Guerrilla

Concert Les Elephants Bizzares, in direct, din Studiourile Radio Guerrilla

Luni, 6 septembrie 2010, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session, o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla a fost si ramane principalul promotor - poate singurul din spatiul FM - al noului val din muzica romaneasca de calitate.

Nume aparute in trecutul apropiat, difuzate in ultimii ani, fac in acest moment sali pline si au concerte "afara". Data fiind anvergura fenomenului, Radio Guerrilla lanseaza proiectul GuerriLIVE Radio Session - o serie de 15 concerte gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Astfel, in fiecare saptamana, va fi invitata in studioul special amenajat, una din trupele reprezentative ale noului val din muzica romaneasca, precum Toulouse Lautrec, Grimus, The Amsterdams, The Pixels, Byron, Urma, Kumm, The Mono Jacks sau Travka.

Acestea vor concerta in fiecare luni, vreme de o ora, in intervalul orar 19.00-20.00, Maestrul de Ceremonii al evenimentului urmand sa fie Bogdan Serban. La finalul seriei de concerte va fi editata o compilatie care va contine cate o piesa a fiecarei trupe invitate.

Seria de cantari va fi deschisa luni, 6 septembrie, de Les Elephants Bizzares. Da, la ora 19.00…

http://www.radioguerrilla.ro/

Citeste si:
Mai multe stiri despre: concerte les elephats bizzares 
Publicat pe 03 Septembrie 2010 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu