BestMusic.ro » Les Elephants Bizarres » Peste 1500 de biciclisti s-au alaturat primei editii a Bicycle Music Festival 

Peste 1500 de biciclisti s-au alaturat primei editii a Bicycle Music Festival 

Peste 1500 de biciclisti s-au alaturat primei editii a Bicycle Music Festival 

Sambata, 20 iunie, Parcul Carol a devenit sediul central al biciclistilor din Capitala, in cadrul primei editii a Bicycle Music Festival, care a insumat peste 1500 de participanti.

Pentru cateva ore, pedalatorii au asigurat curentul electric pentru scena pe care au urcat trupele invitate, fara a se speria de vreme, care pe alocuri a fost nefavorabila. in ciuda ploii, biciclistii nu s-au dat batuti si au ramas la pedale, cele 12 biciclete asigurate de organizatori pentru generarea curentului electric fiind tot timpul ocupate!

Daca ar fi sa calculam kilometrii parcursi de biciclisti, am putea spune ca acestia au parcurs aproximativ 1920 km. Doar ca la Bicycle Music Festival kilometrii s-au transformat in energie, biciclistii generand, ajutati si de bateriile puse la dispozitie de Rombat, energia electrica necesara pentru a asigura sunetul pentru Andrei Vitan, Temple Invisible, The Dream Diggers, TiPtiL si Mara & Mongol.

In cadrul concertului Les Elephants Bizarres, doar instrumentele au fost alimentate de enegie electrica produsa la pedale, iar la Vita de Vie, energia pentru proiectiile de pe ecrane a fost eco.

Organizatorii doresc sa multumeasca "pedalatorilor" pentru implicare!

Este pentru prima oara cand un astfel de eveniment apeleaza la surse alternative de curent , iar organizatorii spera ca energia eco sa fie folosita, de acum incolo, la cat mai multe activitati de acest gen. La Bicycle Music Festival oamenii au fost, cu adevarat, energia, iar publicul a participat efectiv la realizarea evenimentului. Va multumim si va asteptam si la urmatoarele editii!

Participarea la Bicycle Music Fest a fost gratuita!

Bicycle Music Festival a fost un eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0 si Rombat

O parte din biciclete pentru generarea curentului electric au fost asigurate de Giant

Organizator: Live Pro si Mixtopia.ro

Recomandat de Rock FM

Parteneri media: Adevarul.ro, Weekend Adevarul, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, getlokal.ro, IQads.ro

Facebook: www.facebook.com/muzicalapedale

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1655458448033897/

Site: www.muzicalapedale.ro
Mai multe stiri despre: biciclete  concerte 2015  festivaluri 2015 
Publicat pe 22 Iunie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu