BestMusic.ro » lexie shine » Lexie Shine, asa cum nu ai vazut-o NICIODATA! Interzis de fierbinte in clipul de debut, "N-a fost sa fie"!

Lexie Shine, asa cum nu ai vazut-o NICIODATA! Interzis de fierbinte in clipul de debut, "N-a fost sa fie"!

Lexie Shine, asa cum nu ai vazut-o NICIODATA! Interzis de fierbinte in clipul de debut, "N-a fost sa fie"!

Lexie Shine, sau "Lady Gaga de Romania" asa cum a fost numita de presa mondena, lanseaza primul videoclip din cariera pentru piesa "N-a fost sa fie", produsa de catre NMC & AG Productions.

Videoclipul este unul de imagine si senzual. Frumoasa artista apare in ipostaze incendiare, asa cum nu ati vazut-o niciodata. Lexie Shine este constienta de atuurile sale fizice si nu are nicio inhibitie atunci cand trebuie sa renunte la haine. Astfel, artista s-a lasat filmata in ipostaze extrem de sexy, iar imaginile au pus pe jar imaginatia tuturor barbatilor.

Interzis de fierbinte! Asa e Lexie Shine, in primul ei clip din cariera, "N-a fost sa fie". Artista apare aproape goala sub dus si se iubeste cu foc cu un mascul feroce.

"Sunt foarte bucuroasa ca am filmat primul meu videoclip la cea mai draga piesa a mea, piesa ce transmite multe emotii... indiferent ca am lasat aceasta piesa la inceputul anului 2015, nu imi pare rau de pasul facut... fiindca stiu ca mesajul transmis in piesa a ajuns la sufletele ascultatorilor. Sper sa va placa tuturor povestea din videoclip si va astept pe pagina mea oficiala LEXIE SHINE cu o parere. Va pup dulce!", a declarat Lexie Shine.

Lexie Shine, pe numele real Alexandra, are 27 de ani, locuieste in Bucuresti si cocheteaza cu muzica de la 7 ani. Debutul oficial in muzica si l-a facut in Decembrie 2011 cu piesele "The Fire" si "Bad Boy". In 2014 s-a reinventat si a lansat piesele "In A Daze" si "The Best Girl", iar in 2015 a lansat piesa "Margarita". In prezent, artista lucreaza deja la urmatorul single ce urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului.
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 07 Septembrie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu