BestMusic.ro » Leya » Biografie Leya

Biografie Leya

Leya

“Intotdeauna am fost pasionata de muzica, dar am inceput sa cant pentru public, altul in afara de familia si prietenii mei, la 14 ani, intr-un proiect muzical din Chisinau”, povesteste Leya.

Pasiunile ei nu s-au oprit doar la muzica: timp de doi ani Leya lucreaza in televiziune, ca prezentatoare si castiga o bursa de studii avand in SUA.

“Am stat un an in SUA si dincolo de dorul de familie, prieteni si muzica, a fost una dintre cele mai interesante experiente pe care le-am avut. Tara, obiceiurile, atitudinea oamenilor, totul era diferit. Intr-o zi, o colega mi-a propus sa intru in echipa de fotbal a colegiului. Zis si facut. Am dat niste probe, a fost ok si timp de aproape un an am fost atacant in echipa de fotbal a scolii”, spune Leya.

Odata terminate studiile in SUA, Leya a revenit in Romania, transferandu-se la Facultatea de Jurnalism. In paralel cu scoala, Leya incepe sa cucereasca lumea modei ca manechin la o agentie de modeling pe care o conduce ea insasi.

Talentata si plina de energie, artista incepe colaborarea cu viitorii ei producatori, Sasha Lopez si Vanotek. In scurt timp apare hitul “Everybody” si un concept impresionant de show.

“Mi-era dor sa cant si voiam sa revin la prima mea pasiune, muzica. Am fost foarte norocoasa ca i-am intalnit pe Sasha Lopez si Vanotek. Impreuna am creat proiectul si formula de show de care suntem foarte mandriJ. Pe scena, alaturi de mine, apar 2 dansatoare si o dj-ita, astfel reusim sa cream un super spectacol”, marturiseste Leya.

Comentarii Leya