BestMusic.ro » Lidia Buble » Lidia Buble a luat bataie pentru ca a cantat o piesa de la Andre

Lidia Buble a luat bataie pentru ca a cantat o piesa de la Andre


Lidia Buble a povestit, in aceasta dimineata (27.04.2016), in direct, la Radio 21, cum a luat bataie de la parinti cand era mica, pentru a cantat o piesa a trupei Andre.

"in perioada aia nu aveam voie sa ascult asa ceva. si, odata eram pe balcon, ma trimisese mama sa iau niste cartofi si era iarna si ce-mi vine mie... ma apuc sa cant <> si il aud pe tata ca striga la fratele meu, Corneliu, sa stinga radioul. Eu continui sa cant, el continua sa strige sa oprim radioul si zicea << Ma, nu va e rusine ma, veniti de la biserica!>> si cand a iesit de acolo si m-a vazut ca eu cantam... stii cata bataie am luat acolo, pe sacul de cartofi?!” a povestit, razand, Lidia.

Artista a fost invitata, in aceasta dimineata, in matinalul Dimineata-n Mare Fel, cu Bogdan si Shurubel de la Radio 21, unde a cantat live impreuna cu Adi Sina noul lor single "Ma certi”. "Piesa la baza este pop si metrica tobelor e usor diferita fata de ce am facut noi pana acum. E pop si cu o usoara influenta din rock. Noi am zis sa riscam cumva un pic cu piesa asta, tocmai pentru ca este diferita” a spus Adrian Sina. "Ma certi” are pe Youtube peste 2 milioane de vizualizari, la doua saptamani de la lansare.

Video de la cantarea live Radio 21:
Publicat pe 27 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram