BestMusic.ro » Lidia Buble »  Lidia Buble lanseaza "Cu ochii aia verzi"

 Lidia Buble lanseaza "Cu ochii aia verzi"


Lidia Buble lanseaza "Cu ochii aia verzi", o balada romantica si sensibila, pentru cei timizi care s-au indragostit inevitabil de cineva, dar care raman totusi neobservati.

Desi iubirea este cel mai frumos sentiment, atunci cand doi oameni se indragostesc, nu stiu daca si cel pe care inima l-a ales, ii vede. Compusa de catre Alex Pelin si Vlad Lucan, versurile piesei sunt o declaratie de iubire, una pe care poate multi dintre noi nu au curaj sa o impartaseasca, dar in care se vor regasi.


"Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflecta in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor cazatoare pe care ti le-ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari, dar intotdeauna verzi", marturiseste artista.


Desi clipul te pune fata in fata cu o Lidia Buble foarte sexy, artista joaca rolul femeii neobservate de cel de care este indragostita, cea care stie cand este suparat, care ar fi stiut sa aline orice durere si care ar fi avut grija de "ochii aia verzi” ce o urmaresc mereu.
Publicat pe 16 Iulie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram