BestMusic.ro » Lidia Buble »   Lidia Buble lanseaza „Extrapolam”

  Lidia Buble lanseaza „Extrapolam”


Lidia Buble incheie anul cu una dintre cele mai asteptate piese ale momentului: "Extrapolam", o balada sensibila ce completeaza tabloul de toamna cu sound-ul sau melancolic. Pentru ca lipsa persoanei iubite opreste timpul in loc, Lidia canta despre o poveste de dragoste la care multi dintre noi visam.

"E despre vindecari. Despre rani pe care uitam sa le inchidem. Despre iertare si multe amintiri. Despre doruri si suflete ce se repara... Doar cu timpul. E piesa ce deschide primul meu album ce va fi lansat in primavara", declara Lidia.

Compusa de catre Alexandru Pelin alaturi de Costin Bodea si Vlad Lucan, "Extrapolam” este ca un juramant etern incheiat intre doua suflete pereche. Piesa este insotita de un videoclip cinematografic ce surprinde magia si puterea iubirii de a depasi orice bariera si prezinta o lume vazuta in nuante de rosu intens, totul in pasi de dans contemporan.

Cu o comunitate de aproape 1,5 milioane de fani care o urmareste pe Instagram si ii asculta muzica, Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. La sfarsitul anului trecut, Lidia Buble si Vunk au facut echipa pentru "Vino, du-te”, un hit de succes care si-a facut loc in playlisturile radio chiar inainte de lansare. Luna martie a adus cel mai pasional single al anului: "INTENS", o piesa despre acea dorinta arzatoare pe care o simte o femeie cand iubeste. Toamna aceasta, Lidia a putut fi urmarita in cadrul Asia Express, unde a format alaturi de sora sa, Estera, una dintre cele mai puternice echipe din competitie.
Publicat pe 03 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram