BestMusic.ro » Lidia Buble » Dupa hitul "Noi simtim la fel", Lidia Buble pregateste un nou videoclip

Dupa hitul "Noi simtim la fel", Lidia Buble pregateste un nou videoclip


Lidia Buble pregateste lansarea celui de-al doilea single din cariera si a filmat in Baneasa Shopping City, primele cadre din noul videoclip pe care il va lansa in luna februarie.

Potrivit scenariului, Lidia Buble este implicata intr-o poveste de dragoste din care are doar de suferit, inclusiv in momentul in care se intalneste cu gasca persoanei de care e indragostita intr-o parcare subterana. Secventele cu luptele demonstrative din parcare, dar si cu drifturile masinilor au fost filmate luni in parcarea subterana, iar spatiul a fost rectrictionat pentru filmari de catre echipa de productie.

Pentru noul videoclip, Lidia abordeaza si o noua imagine, de bad girl, si este implicata intr-un street fight, alaturi de doua gasti de tineri. Pe langa cadrele filmate in parcare, alaturi de numeroasa figurartie, Lidia va mai filma zilele urmatoare alte secvente din noul videoclip, intr-o locatie din afara Bucurestiului.

Piesa este compusa de catre Adrian Sina, in studiourile Premium Artist, la fel ca in cazului hitului "Noi simtim la fel", cu care cei doi artisti au cucerit topurile muzicale.

Mai multe stiri despre: lansari videoclipuri  piesa noua 2015 
Publicat pe 28 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram