BestMusic.ro » Like Chocolate » Like Chocolate cauta jumatatea perfecta in videoclipul "Romeo si Julieta" 

Like Chocolate cauta jumatatea perfecta in videoclipul "Romeo si Julieta" 


O multitudine de personaje si tipologii de barbati, povesti amuzante, dar si povesti sensibile, multe lucruri de invatat si aplicat intr-o relatie, in cel mai recent videoclip Like Chocolate - "Romeo si Julieta", lansat alaturi de Cat Music si Live Artist.

"Sunt foarte mandra de aceasta piesa! Orice om isi cauta jumatatea si, cum visam la o dragoste perfecta, "Romeo si Julieta” este cel mai bun exemplu! Foarte rare sunt cazurile in care oamenii se indragostesc la prima vedere, asa ca pana sa intalnim adevarata dragoste trebuie sa avem rabdare si sa fim vigilenti! Cel mai important pentru mine este ca atunci cand interpretez aceasta piesa, care are un mesaj de dragoste impletit cu umor, ma regasesc in ea, si sunt convinsa ca si alti oameni vor simti la fel! Piesa este compusa de echipa talentata din studiourile "Lanoy Production” si Florin Nedelcu, managerul meu, care a venit cu ideea piesei!", declara Andra (Like Chocolate).

Filmarile videoclipului "Romeo si Julieta" au durat mai bine de 16 ore, timp in care Andra (Like Chocolate) a schimbat peste zece tinute si la fel de multe coafuri si machiaje. Textul piesei produse in studiourile "Lanoy Production" este un pamflet cu final fericit in care, cu siguranta, se vor regasi multe femei. In aceasta cautare dupa jumatatea perfecta, videoclipul reda o serie de situatii inspirate din realitate si a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti in care s-au schimbat decorurile in functie de fiecare poveste. Finalul ne arata ca nu conteaza mult locul in care te afli, ci persoana alaturi de care esti.
Mai multe stiri despre: lansari videoclipuri  piesa 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 22 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram