BestMusic.ro » Lil Jon » Lil `Jon in Cartea Recordurilor pentru un lant

Lil `Jon in Cartea Recordurilor pentru un lant

Lil `Jon  in Cartea Recordurilor pentru un lant

Rapper-ul Lil`Jon a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind propietarul celui mai mare lant cu diamante din lume. Bijuteria a fost analizata de catre reprezentantii Guinness Book, avand 19 cm inaltime, 15,2 cm latime si grosimea de 2,5 cm.

Estimat la aproximativ 3. 756.335 euro (contravaloarea a 530 de masini Dacia Logan!!), `piesa` cantareste aprox. 5,5 kg, avand 73 de carate – mai exact 3 756 de diamante prinse pe lantul de aur alb si galben de 18 carate.

Rapper-ul, pe numele sau adevarat Jonathan Smith, a declarat: `Ma bucur ca cei de la Cartea Recordurilor si-au amintit de mine. Am cheltuit multi bani pe lantul ala. Habar nu aveam ca stabilesc vreun record si ca voi fi recunoscut pentru asta. Este o onoare… Am crescut citind si auzind despre oameni si celebritati care au stabilit recorduri si intotdeauna m-au fascinat. Acum sunt si eu pe lista`.

Lil`Jon a lansat si o provocare pentru colegii sai de breasla, invitandu-i sa depaseasca actualul sau record.

Lil` Jon a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Usher (`Yeah!`), Ludacris , Ice Cube , Sean Paul sau Lil Scrappy, devenind cunoscut pentru piese precum ` What U Gon Do` sau `Get Low `.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 26 Martie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu