BestMusic.ro » Lil Jon » P.O.D., Ciara si R Kelly pe noul album Lil Jon

P.O.D., Ciara si R Kelly pe noul album Lil Jon

P.O.D., Ciara si R Kelly pe noul album Lil Jon

P.O.D., Kid Rock , Ciara, Ice Cube si R Kelly sunt doar cateva dintre starurile care vor fi prezente pe viitorul album al rapper-ului Lil Jon - `Crunk Rock`. Se asteapta ca noul material sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an, desi nu a fost anuntata in mod oficial o data.

`Am lucrat cu chitaristul de la P.O.D . – Marcos, cu o trupa punk - `Whole Wheat Bread` din Jacksonville (Florida), Kid Rock si altii` a declarat Lil Jon pentru billboard.com. `Vorbesc de chitare rock pe bune si de ritmurile mele, nu de efecte facute pe orga si muzica de ghetto. Va fi un pic diferit de ce ati auzit pana acum, insa cred ca toata lumea o sa fie incantata` a mai spus rapper-ul.

Amestecul de rock cu hip-hop va mai fi asigurat de Lil Wayne, The Game sau Three 6 Mafia . `Fac crunck rock de 2 ani. Am o piesa cu cei de la Three 6 Mafia in care zic: `Petrece ca un star rock...`; acum toata lumea vrea sa fie star rock pentru ca este `cool` . Imi plac oamenii care sunt deschisi muzicii. Noua muzica ar putea face un nenorocit care nu asculta rock sa devina dependent de Guns N` Roses` a continuat Lil Jon .

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 31 Iulie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu