BestMusic.ro » Lil Wayne » Lil Wayne il depaseste pe Elvis in Most Hot 100 Hits

Lil Wayne il depaseste pe Elvis in Most Hot 100 Hits


Lil Wayne are o noua realizare muzicala: l-a surclasat pe Elvis Presley in topul Most Hot 100 Hits.

Rapperul a intrat a 110-a oara in Most Hot 100 Hits, de aceasta data cu piesa lui Game - "Celebration", la care colaboreaza impreuna cu Chris Brown, Tyga si Wiz Khalifa.

"Mereu va fi regele Rock and Roll, dar cand vine vorba de artistul cu cele mai multe intrari in Billboard Hot 100, recordul lui Elvis ii cedeaza locul unuia nou: Lil Wayne. Cu intrarea de pe locul 82 ca artist colaborator la piesa 'Celebration', superstarul rescrie recordul. Aceasta este cea de-a 109-a aparitie in clasament a lui Weezy, depasindu-l pe Elvis, care acumulase un total de 108 intrari", spune Billboard.

Wayne a ajuns sa detina acest record gratie multelor colaborari cu diversi artisti, doar 42 dintre piesele intrate in clasament sunt ale lui. Restul de 67 sunt colaborari.

Presley detine in contiunare recordul pentru cele mai multe intrari in Hot 100 ale unui artist solo, deoarece toate cele 108 piese ii apartin exclusiv lui.
Mai multe stiri despre: clasamente 
Publicat pe 01 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram