BestMusic.ro » Lily Allen » Lily Allen, pe viitorul album Kaiser Chiefs

Lily Allen, pe viitorul album Kaiser Chiefs


Producatorul Mark Ronson , care lucreaza in prezent atat la albumul Kaiser Chiefs , cat si la cel al lui Lily Allen , a avut ideea de pune vocea cantaretei pe o piesa Kaiser Chiefs , informeaza NME.

`Saptamana trecuta m-am gandit: `De ce sa nu inregistreze ei o piesa impreuna?`. Am stat de vorba cu fiecare din ei si au fost de acord, asa ca se va intampla`, a declarat Mark Ronson .

Referitor la piesa, producatorul a declarat: `Noi toti credem ca va avea mare succes. In mod sigur ar face senzatie la un festival. E o piesa de vara, in ciuda vremii care e cam nasoala in momentul de fata`.

Lansarea pe piata a noilor materiale discografice Kaiser Chiefs si Lily Allen este programata pentru a doua jumatate a anului 2008.

Trupa Kaiser Chiefs va veni in aceasta vara in Romania pentru a canta pe scena Bestfest.

Concertul va avea loc pe 5 iulie. In aceeasi zi vor mai canta la Bestfest - Manic Street Preachers , Nouvelle Vague , Neo, Deluka , Shangri La si The Moood.

Bestmusic
Publicat pe 05 Iunie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram