BestMusic.ro » Linda Teodosiu » Linda Teodosiu: Beyonce este foarte modesta si naturala

Linda Teodosiu: Beyonce este foarte modesta si naturala

Linda Teodosiu: Beyonce este foarte modesta si naturala

`Beyonce este foarte modesta si naturala`, a marturisit Linda Teodosiu la ProFm.

Linda Teodosiu a fost invitata lui Cetin Rasit in aceasta dimineata, in studioul ProFM.

Cantareata de origine romana, care a cucerit Germania cu vocea ei, a povestit ascultatorilor ProFM despre primul ei album `Under Pressure` pe care il lanseaza si in Romania si la care a muncit un an si jumatate.

Fiica celebrului saxofonist Flavius Teodosiu a acompaniat muzicieni celebri ca Jennifer Rush, Gloria Gaynor , Chris de Burgh sau Jessica Simpson si a cantat in deschiderea a 4 concerte sustinute de Beyonce in Germania si Austria.

Despre acest lucru, Linda a declarat la ProFm ca:

A fost o experienta absolut minunata pentru mine si cel mai spectaculos lucru pe care l-am facut pana acum. Am cunoscut-o pe Beyonce care este foarte modesta si naturala si care mi-a multumit la sfarsitul colaborarii noastre, a precizat cantareata care i-a povestit lui Cetin ce urmeaza sa faca in viitorul apropiat.

Chiar in septembrie, cand va implini 19 ani, Linda va incepe un turneu in Germania si pana in februarie anul viitor va sustine 50 de show-uri.

Ea a mai declarat ca este foarte posibil, desi nu a primit inca toate confirmarile, sa plece la Miami pentru a avea o colaborare cu Timbaland.

Dintre artistii romani, Linda ii prefera pe Andra si pe Smiley pe care i-a si cunoscut, iar in exclusivitate pentru Stirile ProTv din aceasta seara artista a fredonat piesa Andrei – `Doar o clipa`.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: Beyonce  Linda Teodosiu  Pro FM 
Publicat pe 02 August 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu