BestMusic.ro » Lindsay Lohan » Lindsay Lohan, pe coperta Playboy

Lindsay Lohan, pe coperta Playboy

Lindsay Lohan, pe coperta Playboy

Lindsay Lohan ar putea castiga aproape un milion de dolari pentru un pictorial in revista Playboy. In prezent, actrita si cantareata Lindsay Lohan isi efectueaza norma de munca in folosul comunitatii la o morga din Los Angeles.

Desi saptamana trecuta Lindsay si-a petrecut 16 ore facand curatenie la o morga din Los Angeles, ca parte a sentintei stabilite de magistrati, vedeta nu uita ca poate castiga bani usor. Potrivit TMZ.com, Lindsay Lohan, in varsta de 25 de ani, a refuzat prima oferta facuta de boss-ul de la Playboy, Hugh Hefner. Acesta i-a oferit initial 750.000 de dolari pentru pictorialul nud, insa Lindsay a refuzat oferta, cerand aproape un milion.

Se pare ca sesiunile foto au inceput deja weekendul trecut, iar Lindsay va trebui sa isi imparta timpul intre pictorialul sexy si orele de munca la morga.

Lindsay Lohan ar putea ajunge dupa gratii timp un an si jumatate, dupa ce a fost acuzata ca a incalcat regulile stabilite de judecator si nu si-a efectuat orele de munca in folosul comunitatii la un centru de femei din L.A..
Mai multe stiri despre: playboy lindsay lohan  pictorial nud lindsay lohan  poze nud lindsay lohan 
Publicat pe 25 Octombrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu