BestMusic.ro » Lish » Ochiul Minţii

Lish - Ochiul Minţii

Loading the player ...

Un nou proiect muzical independent si-a facut aparitia pe piata rapului autohton, odata cu lansarea piesei numita Ochiul Mintii, conceputa si interpretata de catre Lish. Aceasta piesa prefateaza lansarea unui material de rap constient numit The Game, ce va vedea lumina zilei in 2017.

Acest extras de pe material a fost lansat special in aceasta perioada plina de nelinisti sociale, avand ca scop principal contextualizarea intr-un cadru mai larg a problemelor ce ne apasa tot mai clar. Cadru ce ne permite a vedea care sunt o parte din sursele reale ale acestor nelinisti.

Lish: "Oricum baietii astia sunt doar niste simptome, ca or avea mustata sau nu, ca se prezinta socialisti sau liberali sau orice alte ideologii. Ei fac parte dintr-un sistem care peste tot prin lume a general acelasi tip de comportament penal. Deci e clar ca ei sunt doar niste efecte, nicidecum cauze reale. Dar, pentru a vedea o parte mai mare din adevar, trebuie sa ne dam un pas mai in spate si sa observam situatia. Exact asta imi doresc a face prin piesa Ochiul Mintii."

Link download: https://we.tl/WUfrCJZQ9e

Link youtube : www.youtube.com/watch?v=PJ8bqHk2k8c

Link facebook : www.facebook.com/lishhopComentarii