BestMusic.ro » Livia » Livia - Tu si eu, Lucruri simple, Prima Oara (coveruri) (artist nou)

Livia - Tu si eu, Lucruri simple, Prima Oara (coveruri) (artist nou)

Livia - Tu si eu, Lucruri simple, Prima Oara (coveruri) (artist nou)

Livia este o tanara de 17 ani (in curand 18, dupa cum ne spune chiar ea) pe care am descoperit-o pe Facebook, si cum ne-a placut ce am auzit, am zis sa v-o recomandam si voua.

Pasiunea Liviei pentru muzica a inceput cu mult timp in urma: "Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani, iar de la 8 ani urmez cursuri de muzica. Am fost intr-un cor timp de 8 ani si am avut turnee in Franta, Belgia, Italia, Grecia, Rep. Moldova, Bulgaria (etc), ceea ce m-a facut sa vreau mai mult de atat."

Pe langa muzica, mai este pasionata de actorie, pe care o si studiaza la liceu.

Livia s-a facut cunoscuta pe internet cu trei coveruri pe care le-a postat pe canalul sau de Youtube, ce au strans zeci de mii de view-uri si multe cuvinte de incurajare din partea ascultatorilor.

Una dintre piesele cantate de artista este un cover dupa piesa 'Lucruri simple' a celor de la Activ, pe care este acompaniata la chitara de Claudiu Ursache din trupa The Marker (pe care il stiti din sesiunile acustice ale Innei si Antoniei) si care a fost difuzata la Radio 21. Ceea ce ne face sa ne gandim daca Livia este sau va fi parte din Global Music Management iar echipa a ales o modalitate foarte interesanta de a o aduce in fata publicului :)

Oricum ar fi, canta bine, iar coverurile ei pot fi descarcate gratuit de pe pagina sa de Soundcloud. Un prim single va fi lansat in curand, dar pana atunci va continua sa lanseze coveruri.

Iti place Livia?

Livia - Tu si Eu (cover Inna)

Livia - Lucruri simple (cover Activ)

Livia - Prima oara (cover Kamelia)
Mai multe stiri despre: coveruri  debuturi 
Publicat pe 24 Iulie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu