BestMusic.ro » Liviu Varciu » Dansez pentru tine: Lavinia Parva, la duel cu Liviu Varciu

Dansez pentru tine: Lavinia Parva, la duel cu Liviu Varciu

Dansez pentru tine: Lavinia Parva, la duel cu Liviu Varciu

Costin Sforaru va iesi din competitia `Dansez pentru tine` din motive medicale, iar partenera sa, Madalina, va merge mai departe in concurs alaturi de Liviu Varciu, fost concurent in sezonul al optulea al emisiunii de la Pro Tv.

Astfel, in editia de vineri, Lavinia Parva si partenerul ei Decebal se vor duela cu perechea formata acum din Liviu Varciu si Madalina.

`Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am vazut povestea Madalinei care m-a intristat teribil si am spus ca imi doresc sa o ajut sa-si continuie visul. Daca dansand, pot sa le ajut pe Madalina si pe mama ei care sufera atat de mult, sunt fericit, mai ales ca eu sunt obisnuit cu ringul de la `Dansez pentru tine`, cu efortul de aici si cu oasele rupte`, a declarat plin de ambitie si pregatit pentru orice Liviu Varciu.

`Am intrat in concurs direct in duel, dar n-am ce face, asta este istoria vietii mele. Ma linisteste insa gandul ca este Saptamana Mare si Dumnezeu este cu mine acum si ma va ajuta sa nu ma accidentez si eu si sa pot sa lupt pentru Madalina si mama ei pana la capat. Trebuie sa trag tare, pentru ca sunt trei dansuri de facut pentru vineri, iar eu nu am mai dansat de un an si jumatate. Insa ce fac eu este nimica toata pe langa greutatile pe care le-au avut si le au in viata Madalina si mama ei, asa ca nu ma plang si ii rog pe toti cei care m-au votat cand am participat alaturi de Ilaria in sezonul al optulea, sa ma voteze si acum. Asa ca, bai oameni buni, puneti mana pe telefoane, Madalina are nevoie de noi!`, a mai spus Liviu.
Mai multe stiri despre: dansez pentru tine 
Publicat pe 19 Aprilie 2011 , de Laura Galan

Adauga un comentariu