BestMusic.ro » LMFAO » Biografie LMFAO

Biografie LMFAO

LMFAO

LMFAO este un duo electro pop format in 2006, in Los Angeles, California. Trupa LMFAO este formata din Dj Redfoo, Stefan Kendal Gordy, si SkyBlu, Skyler Husten Gordy, doi rapperi, producatori, DJ si dansatori americani. Muzica LMFAO are ca teme principale distractia si bautura, iar cei doi artisti sustin ca stilul lor muzical este "party rock".

Redfoo si SkybBlu au crescut impreuna in carteierul Pacific Palisades, unde au si format trupa LMFAO, in 2006. Cei doi artisti au declarat ca numele initial al trupei a fost "Sexy Dudes", dar l-au schimbat la sfatul bunicii lor.

In noiembrie 2008 au semnat primul contract cu o casa de discuri, Interscoope.

In iulie 2008, LMFAO a lansat pe iTunes EP-ul "Party Rock", iar intregul album a aparut pe piata in iulie 2009. Albumul a ajuns pana pe locul 33 in Billboard 200 si numarul 2 in U.S. Chart Dance.

Primul single LMFAO, "I''m in Miami Bitch", care a fost lansat in decembrie 2008, a ajuns pe pozitia 51 in Billboard Hot 100 si pe locul 37 in Canada.

La inceputul anului 2009, un DJ putin cunoscut, DJ Inphinity, a folosit hitul semnat DJ Chuckie, "Let the Bass Kick" si vocile LMFAO si a lansat "Bass Kick in Miani". Piesa a avut un imens succes la Miami Winter Music Conference 2009. Cateva saptamani mai tarziu, piesa a ajuns coloana sonora emisiunii "Kourtney and Khloe Take Miami" de la E! TV. In 2010, LMFAO si David Guetta au lansat piesa "Gettin'' Over You", care a devenit un hit international, ajungand pe primele pozitii in top in 11 tari si pe locul 1 in trei dintre ele, printre care si Marea Britanie.

Duo-ul american a inceput inregistrarile la cel de-al doilea album, "Sorry for Party Rock", album ce a fost lansat in iunie 2011.

Primul single extras de pe album, "Party Rock Anthem", alturi de Lauren Bennett si GoonRock, a cucerit topuri din intreaga Europa si Statele Unite. "Champagne Showers" si "Sexy and I know it" sunt alte doua single-uri extrase de pe "Sorry for Party Rock".

In 2011, LMFAO a sustinut un turneu in Asia si si-a lansat propria linie vestimentara.

In august 2011, LMFAO a filmat videoclipul piesei "Sexy and I know it", cu ajutorul actorului de filme pentru adulti, Ron Jeremy.

In octombrie 2011, LMFAO a anuntat ca trupa a intrat in studio pentru a inregistra cel de-al treilea album, ce urmeaza a fi lansat la inceputul anului viitor.