BestMusic.ro » LMFAO » LMFAO s-au despartit

LMFAO s-au despartit

LMFAO s-au despartit

Cu doua saptamani inainte de sustinerea concertului programat la Bucuresti, grupul american LMFAO a anuntat ca se desparte.

"Cred ca am inceput, in mod natural, sa frecventam doua cercuri diferite de persoane, doua tipuri diferite de public, insa noi vom fi intotdeauna o familie. El va fi intotdeauna nepotul meu, iar eu voi fi intotdeauna unchiul lui", a declarat Redfoo.

"Simt ca am colaborat la acest proiect de atat de mult timp, de vreo cinci sau sase ani. Iar acum am ajuns intr-un punct in care ne-am spus: 'Ei bine, hai sa facem ceea ce este natural sa facem, sa exploram, in loc sa ne fortam tot timpul', a adaugat muzicianul.

"Toata muzica pe care o voi face va continua sa aiba ceva din stilul grupului LMFAO. Imi plac temele pe care le-am abordat. A fost intr-adevar pasionant sa prezentam lumii intregi o muzica de petrecere si voi continua sa compun astfel de muzica", a adaugat Redfoo.

LMFAO este o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale " Party Rock”. Trupa a luat nastre in anul 2006 si a lansat primul album in 2009.

"Suntem designeri de muzica”, Redfoo spune. Munca celor doi membri a rasplatit fanii cu exact ceea ce isi doreau, albumul LMFAO – Party Rock – producand 4 hituri "I’m In Miami Bitch,” "Yes,” "La LaLa,” and "Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy.

LMFAO au programate in aceasta perioada mai multe concerte, printre care si unul in Bucuresti, pe 4 octombrie.

Ce parere ai despre vestea data de LMFAO? Erai fan al muzicii grupului?

Sursa
Mai multe stiri despre: trupe destramate 
Publicat pe 24 Septembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu