BestMusic.ro » Lora »   LORA lanseaza single-ul si videoclipul piesei "Daca Dragostea"

  LORA lanseaza single-ul si videoclipul piesei "Daca Dragostea"

  LORA lanseaza single-ul si videoclipul piesei "Daca Dragostea"

Au fost ca niciodata doi copii ce-aveau acelasi vis... asa incepe poezia tulburatoare lansata astazi, la inceput de noiembrie, de catre LORA, una dintre putinele artiste din Romania care pot transmite prin imagini si interpretare emotii nemarginite.

LORA lanseaza una dintre cele mai emotionante piese ale sfarsitului de an – "Daca dragostea", o balada inspirata din povesti reale de dragoste, despre durere si vindecare.

"Lectia iertarii in iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ti-a gresit iremediabil pe scara dreptatii tale, ci de a te ierta si pe tine si a invata din asta. In povestea acestui cantec, transpusa atat de frumos in imagini de Kobzzon, avem drama iubitilor care au pus orgoliul lor mai sus decat iubirea. In loc sa se ierte si sa-si mai dea o sansa, au ales sa se desparta. Ce sens are dreptatea ta cand inima plange?", declara LORA.

De o profunzime care te rascoleste, versurile si interpretarea LOREI nu te vor lasa inert si vor trezi sentimente puternice. Melodia "Daca dragostea” vorbeste despre amintirile care transced timpul, iar fiecare atom al propriei fiinte incepe sa vibreze.

Piesa "Daca dragostea” este compusa de catre ADDA, Alex Cotoi, George Idriceanu, iar versurile sunt scrise de catre Adda, Bianca Lobda si Diana Ghita, si beneficiaza de un videoclip filmat de catre Kobzzon, pornind de la un scenariu marca LORA.

LORA a imbracat doua rochii de mireasa pentru filmarile videoclipului, una neagra si una alba, cu un styling realizat de catre Eniko Szanto. Conceptul ii apartine tot artistei, care a mai prezentat dualitatea alb-negru si in alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei "Soare negru” sau albumul "Despre demoni si iertare”.
Publicat pe 04 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu