BestMusic.ro » Lora » Lora are probleme de sanatate: se opereaza in Turcia

Lora are probleme de sanatate: se opereaza in Turcia


Lora trece prin momente dificile in aceasta perioada, aflandu-se in Turcia, unde se pregateste sa se opereze la celebra clinica Andalou din Istanbul. Desi nu a dat detalii despre afectiunea de care sufera, solista a anuntat ca a facut o biopsie, ceea ce indica o posibila tumoare canceroasa.

"De pe scena de la Reghin, am fugit direct la aeroport sa prind zborul spre Istanbul. Am ajuns la celebra clinica Anadolu, de unde sper sa ma intorc perfect sanatoasa. Am sa va tin la curent dragilor. Doamne ajuta.." a anuntat Lora ieri pe pagina sa de Facebook. "Astept rezultatul biopsiei. Am mari emotii. Ma rog pentru vesti bune." a adaugat in aceeasi zi. Din pacate, vestile date de doctori nu au fost atat de bune si aceasta va trebui sa se opereze, iar apoi solista isi va lua o bine-meritata vacanta: "Trebuie sa ma operez si partea buna e ca timpul de refacere e de maxim o luna. E importanta tehnologia. In Romania trebuia sa stau 6 luni sa ma refac. Corpul meu vrea vacanta si o va primi..Aveti grija de voi."

Noi ii uram insanatosire usoara!
Mai multe stiri despre: operatie  sanatate  probleme de sanatate  operatii vedete 
Publicat pe 09 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram