BestMusic.ro » Lorana » New artist: Lorana Keep Dreaming (audio)

New artist: Lorana Keep Dreaming (audio)

New artist: Lorana Keep Dreaming (audio)

Lorana este un proiect nou pe scena dance din Romania, iar singleul de debut se intituleaza Keep Dreaming.

Nascuta in 1990 in Timisoara, Lorana beneficiaza de avantajul de a fi crescut intr-un oras multicultural cu un mediu artistic fertil.

Totusi Lorana s-a apucat intai de sport, apot de muzica. S-a jucat cu mingea sase ani la echipa de volei reprezentativa a Timisoarei.

Posesoare de talent muzical nativ autentic, feeling, timbru vocal placut si recognoscibil, era doar o chestiune de timp pana avea sa fie remarcata.

Recunoasterea acestor calitati a venit la timpul potrivit chiar si din partea celebrului Haddaway, alaturi de care a avut ocazia sa cante cateva versuri intr-unul din concertele live ale acestuia.

In prezent Lorana este preocupata de lingvistica si literatura universala - studiaza la Facultatea de Litere a Universitatii de Vest dinTimisoara - ceea ce face din ea, atunci cand este cazul, un partener de conversatie extrem de elegant si dezirabil.

Si nu in ultimul rand, Lorana este pasionata de... teaching, ea ocupandu-se de mai multi copii pe care ii invata limba engleza.

Single-ul `Keep Dreaming` a fost inregistrat in aceasta iarna in studioul producatorului Ryan Seff.

Piesa este compusa si orchestrata de Ryan Seff, iar mixul si masterul sunt realizate tot de catre acesta in colaborare cu George Hora.

Lorana si Ryan Seff sunt in studio si lucreaza la al doilea single, ce va fi pus in curand la dispozitia publicului. Pana atunci Keep Dreaming.

Lorana - Keep Dreaming

Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: lansari singleuri  muzica 2011  muzica lorana 
Publicat pe 21 Ianuarie 2011 , de Laura Galan

Adauga un comentariu