BestMusic.ro » Lorde »   LORDE lanseaza melodia "Mood Ring", cu cateva zile inainte de aparitia albumului "Solar Power"  

  LORDE lanseaza melodia "Mood Ring", cu cateva zile inainte de aparitia albumului "Solar Power"  

  LORDE lanseaza melodia "Mood Ring", cu cateva zile inainte de aparitia albumului "Solar Power"
 

LORDE a lansat "MOOD RING”, cea mai recenta piesa de pe viitorul ei material discografic "Solar Power", al treilea album de studio, care va fi lansat vineri, 20 august. Piesa vine alaturi de un videoclip muzical epic cu Lorde in rolul principal.

Despre piesa, Lorde a declarat: "Aceasta este o melodie de care sunt foarte incantata, pentru mine este atat de distractiva. Evident, cand am facut acest album, am facut research in cultura anilor '60, Flower Child. Am vrut sa inteleg viata simpla, comuna, renuntand la societate si incercand sa incep din nou. Asta a rezonat cu adevarat cand am scris acest album.

Un lucru care mi s-a intamplat, ca o paralela majora intre acel timp si timpul nostru, este cultura noastra de wellness si cultura noastra de spiritualitate, pseudo-spiritualitate, wellness, pseudo-wellness. Lucruri precum mancarea, diete vegane macro-biotice sau arderea salviei, pastrarea cristalelor, citirea cartilor de tarot sau horoscopului tau. Toate acestea erau lucruri in care se balaceau pe atunci si pe care eu si prietenele mele le-am incercat si astazi. Deci, aceasta este un fel de privire extrem de satirica la toate aceste vibratii.”

Piesa este cea mai recenta privire asupra a ceea ce se va simti intregul univers al Solar Power. O sarbatoare a lumii naturale, albumul include 12 piese si este produs de Jack Antonoff, cu care Lorde a colaborat la materialul "Melodrama".

In special, pentru a onora lumea naturala, artista prezinta albumul intr-un format unic de acest fel. Un Music Box ecologic va fi disponibil pentru cumparare in locul unui CD. Aceasta oferta inovatoare va contine unele dintre acele extrase speciale pe care fanii le-ar putea primi in mod normal intr-un pachet CD, cum ar fi continut vizual, note scrise de mana, fotografii exclusive si un card de descarcare. Cardul va oferi cumparatorilor o descarcare de inalta calitate a muzicii, doua piese bonus exclusive si acces la cateva surprize speciale pe parcurs.

Despre conceptul materialului, Lorde a povestit: "M-am hotarat la inceputul procesului de realizare a acestui album ca doream sa creez si o alternativa la CD, prietenoasa cu mediul inconjurator. Am vrut ca acest produs Music Box sa fie similar ca dimensiune, forma si pret cu un CD, sa fie ceva care sa se deosebeasca si care sa fie dedicat naturii in evolutie”.

Solar Power Tracklist:

1. The Path

2. Solar Power

3. California

4. Stoned at the Nail Salon

5. Fallen Fruit

6. Secrets From a Girl (Who's Seen It All)

7. The Man with the Axe

8. Dominoes

9. Big Star

10. Leader of a New Regime

11. Mood Ring

12. Oceanic Feeling
Publicat pe 19 August 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram