BestMusic.ro » Loredana Ciobotaru (Lori) » PINKTOBER - Concert Caritabil la Hard Rock Cafe, cu Lori si Mira

PINKTOBER - Concert Caritabil la Hard Rock Cafe, cu Lori si Mira


Pentru al saselea an la rand, Hard Rock Cafe Bucuresti, impreuna cu AVON Romania se alatura, printr-un concert caritabil, campaniei internationale PINKTOBER, ce are ca scop sensibilizarea populatiei cu privire la prevenirea riscului de imbolnavire de cancer la san si importanta consultului medical profilactic, in acest context.

Concertul prin care HARD ROCK CAFE BUCUREsTI si AVON spun anul acesta "NU” cancerului la san si DA eforturilor de preventie va avea loc pe 17 octombrie, iar LORI si MAIA sunt artistii care sustin si promoveaza muzical acest demers! Lori si Mira, devotate cauzei sustinute prin campania PINKTOBER, te asteapta la un concert ca o incursiune in istoria muzicii! Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei, iar incasarile obtinute din vanzarea acestora vor fi donate organizatiei HOSPICE Casa Sperantei.

Hard Rock Cafe Bucuresti lanseaza si un tricou special dedicat acestui eveniment anual, ce si-a castigat si in Romania statutul de traditie a fiecarei toamne. Tot catre HOSPICE Casa Sperantei vor merge si 15% din incasarile obtinute din vanzarea acestui articol de colectie.

Evenimentul PINKTOBER este sustinut de AVON Cosmetics Romania, companie care in ultimii 11 ani a finantat programe destinate informarii si educarii femeilor, cu privire la depistarea precoce a cancerului la san si a oferit donatii de peste 2,4 milioane de dolari in beneficiul spitalelor importante din toata tara.

Detalii despre Campania pentru Sanatatea Sanilor gasiti pe www.stopcancerlasan.ro.

HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania, care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea ;i tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002). HOSPICE asigura gratuit, de peste 20 de ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Asadar, vino pe 17 octombrie la Hard Rock Cafe, sa asculti cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor, sa te bucuri de o seara de neuitat, intr-o atmosfera unica si sa faci o diferenta in existenta miilor de pacienti ce sufera de boli terminale sau amenintatoare de viata, care multumita prezentei tale la concert vor putea avea acces la primul centru HOSPICE din Bucuresti, cu servicii medicale complete si gratuite. Te asteptam, cu drag, la Hard Rock Cafe sa sustinem impreuna campania PINKTOBER si sa coloram toamna in roz – nuanta simbol pentru lupta impotriva cancerului la san!
Mai multe stiri despre: concerte caritabile  concerte 2014 
Publicat pe 14 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram