BestMusic.ro » Loredana Groza »  Armand Assante, invitat surpriza la petrecerea indiana a Loredanei  

 Armand Assante, invitat surpriza la petrecerea indiana a Loredanei  


Vineri, de ziua ei de nastere, Loredana a fost sarbatorita cu o petrecere indiana alaturi de familie, echipa si de prietenii apropiati.

Printre invitati s-au aflat Zdob si Zdub, veniti special de la Chisinau, Nadir, Alex Abagiu si Sorin Stratulat – echipa sa de beauty & hair-, Radu Mada – stilistul artistei, prieteni sositi de la Constanta ca sa-i ureze Loredanei "La multi ani”, dar si o parte importanta a echipei cu care lucreaza in ProTV sau la Media Pro Music. Petrecerea a avut si un invitat surpriza: actorul Armand Assante. Aproape toata lumea a respectat codul petrecerii si a purtat haine de inspiratie indiana, inclusiv tatal artistei, Vasile Groza, sau fiica sa, Elena, pe care-i vedeti in fotografiile atasate.

Momentul culminant a fost sosirea tortului supraetajat facut cu foita de aur, unul dintre cadourile echipei, tort care i-a reamintit si Loredanei, dar si invitatilor de cel mai recent mare show – Imaginarium – pe care artista l-a dus pana la New York.

Tema petrecerii a fost aleasa de Loredana care in primavara acestui an a facut o lunga calatorie in India ca o completare a interesului manifestat constant pentru o viata spirituala si emotionala echilibrata si un trai sanatos.

Iata cateva fotografii de la petrecere cu o Loredana fabuloasa intr-o tinuta Indiana spectaculoasa.

Credit foto: Sorina Andreica

Mai multe stiri despre: aniversare  petreceri 
Publicat pe 13 Iunie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram