BestMusic.ro » Loredana Groza »   Loredana a lansat single-ul "Emotiile"  

  Loredana a lansat single-ul "Emotiile"  


Loredana Groza a revenit cu single-ul "Emotiile", o melodie care vorbeste despre cele mai intense emotii, de la fiorii iubirii si fluturii din stomac la sentimentul de marea iubire si pasiunea iminenta.

Single-ul "Emotiile" este lansat la un an distanta de melodia "Sex pe canapea" si a fost compus de catre Loredana, impreuna cu Theea Miculescu, Mihai Octavian Constantin si Madalin Rosioru. Versurile evidentiaza o serie de emotii intense pe care le simtim in dragoste si in lipsa ei.

Filmat pe o insula exotica, videoclipul este regizat de catre Loredana, iar echipa este completata de persoane originare din Maldive. In stilul caracteristic, Loredana apare intr-o noua postura neconventionala, extravaganta si foarte asumata.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
Publicat pe 19 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram