BestMusic.ro » Loredana Groza » Loredana canta cu Joe Lynn Turner la Cerbul de Aur

Loredana canta cu Joe Lynn Turner la Cerbul de Aur


Recitalul Loredanei Groza de la Cerbul de Aur va fi unul plin de surprize. Cea mai mare consta in prezenta pe scena alaturi de Loredana a lui Joe Lynn Turner (Deep Purple si Rainbow).

In timpul conferintei de presa de azi, Loredana a spus ca Joe Lynn Turner a venit special din Bulgaria pentru a canta alaturi de ea piesa "Heaven”.

"In aceasta seara voi lansa trei single-uri. Voi incepe concertul cu Like a rock star, piesa pentru care am filmat si un videoclip in Franta cu un regizor francez.

Marea surpriza va fi insa Joe Lynn Turner, alaturi de care voi canta in premiera piesa Heaven. Cu Joe m-am intalnit in studio in America. Dupa ce a ascultat povestea cantecului, mi-a spus ca vrea sa cante si el. Asa s-a nascut aceasta colaborare care va fi difuzata in reality-show-ul pe care l-am filmat in America.

Diseara va fi un cocktail de ritmuri. Sper sa ne incadram in cele 45 de minute. Cel de-al treilea single pe care il lansez diseara se numeste Girl of your dreams”, a spus Loredana la conferinta de presa.

Legat de concurentii de la Cerbul de Aur, cantareata a declarat ca a vazut cateva prestatii care parca erau din alt secol. "Nu am urmarit-o decat pe Nadine, care este corista mea. Nu inteleg de ce nu a ajuns in finala, tinand cont de niste prestatii jenante desprinse din alt secol”, a mai spus Loredana.

Recitalul ei va deschide seara de Gala a Cerbului de Aur 2009. In aceasta seara, pe scena vor mai canta Steve Vai si Tiziano Ferro.

loredana

loredana

loredana

Foto: Tiberiu Crisan, BestMusic.ro
Mai multe stiri despre: Loredana  Cerbul de Aur 2009 
Publicat pe 06 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram