BestMusic.ro » Loredana Groza »  Loredana ii da voce Barbarei Gordonin versiunea dublata a mult asteptatei aventuri animate „LEGO Batman: Filmul”  

 Loredana ii da voce Barbarei Gordonin versiunea dublata a mult asteptatei aventuri animate „LEGO Batman: Filmul”  


Castigatoare a numeroase premii muzicale si singura antrenoare de la ,,Vocea Romaniei”, Loredana se va face auzita pe marile ecrane,in premiera din 10 februarie, candii vaimprumuta vocea personajului Barbara Gordon din versiuneain limba romana a aventurii animate "LEGO Batman: Filmul”. O productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S.

Aceeasi buna-dispozitie care a transformat "Marea aventura Lego”intr-un fenomen mondial,il aduce acum pe Lego Batmanin propriul film animat pe marile ecrane.

O multime de lucruri rele sunt pe cale sa seintamplein Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de groaznicul Joker va trebui sainvete sa renunte la postura de erou solitar, saincerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Una dintre cele mai asteptate aventuri ale anului, versiuneain limba romana a productiei "LEGO Batman: Filmul” va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana si Tudor Chirila, artistul fiind cel careii vaimprumuta vocea legendarului The Joker.

Despre experienta dublajului pentru "LEGO Batman: Filmul” si Barbara Gordon, personajul interpretat din 10 februarie pe marile ecrane, Loredana a declarat: ,,Nu e chiar prima data cand sunt implicatain dublajul unui film de cinema. De fiecare dataimi face placere si e o experienta care ma relaxeaza. Cumva ma ajuta sa fac si altceva decatin mod normal. Cred ca amandoua suntem atrase de Batman, eu cred ca dinaintea Barbarei, pentru cail cunosc pe tipul asta de cand eram mica. Daca ea este un om al legii, eu ma consider mai mult o rebela. Cred ca cel mai mult ne asemanam pe plan profesional, pentru cain jobul ei Barbara este si riguroasa, o adevarata profesionista”, a concluzionat Loredana.

Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group,in asociere cu LEGO System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment, "LEGO Batman: Filmul” fiind distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.
Mai multe stiri despre: personaje  film animatie 
Publicat pe 03 Februarie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram