BestMusic.ro » Loredana Groza » Loredana - Risipitor (teaser videoclip)

Loredana - Risipitor (teaser videoclip)

Loredana - Risipitor (teaser videoclip)

MediaPro Music a publicat teaserul noului videoclip Loredana, pentru piesa "Risipitor”, un single cu un mesaj puternic ce va fi cantata in premiera vineri, la matinalul Europa FM.

Regizorul clipului a fost Dragos Buliga, cel care si-a pus semnatura si pe serialele "Las Fierbinti” si "O saptamana nebuna”. Mai mult decat atat, decorul a fost realizat de echipa de scenografi a celor doua seriale. Lori a mai lucrat cu acelasi regizor si pentru videoclipurile pieselor "Tzuki” si "Viva Mamaia”.


Noul videoclip prezinta o lupta intre artista si alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculina, care o prinde de minune. Tinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat. Cu acest look, artista apare si in noul videoclip Vunk - "Ne Facem Auziti", lansat ieri.

Pe langa noul videoclip, Loredana pregateste un nou concert de exceptie la Sala Palatului, ‘Reveria”, unde va canta pentru al treilea an consecutiv. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 20. [bilete]

Loredana - Risipitor (teaser videoclip)
Mai multe stiri despre: teaser videoclip  videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 23 Septembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu