BestMusic.ro » Loredana Groza » Concert Loredana - Reveria la Sala Palatului [galerie foto]

Concert Loredana - Reveria la Sala Palatului [galerie foto]


Peste 10,000 de spectatori au umplut in primul weekend cu ninsoare Sala Palatului pentru concertele Loredanei - "Reveria", o productie spectaculoasa ce a adus impreuna pe scena cateva zeci de muzicieni, dansatori si acrobati. Vedeti galeria foto de la reprezentatia de sambata in linkul de mai jos.

Dupa un concert "magic" in 2013, asteptarile si curiozitatea privind noul concept de show al divei erau foarte ridicate. Fara sa dezvaluie prea multe detalii din culise in perioada premergatoare evenimentului, show-ul de sambata a fost, totusi, sold out, un al doilea fiind programat pentru a doua zi, semn ca publicul artistei stie ca aceasta nu dezamageste niciodata.

Cu o cariera construita solid in peste 25 de ani, Loredana a aratat intr-un show de doua ore ca succesul sau nu e intamplator, iar curajul de a fi mereu cu un pas inaintea colegilor de breasla este mereu rasplatit de public. In show-ul de sambata artista a oferit celor 5,000 de spectatori un show de muzica pop, rock, cabaret, muzica lautareasca si populara, introducand, rand pe rand, invitati care sa surprinda fiecare om din public, indiferent de varsta. Daca la intrarea in scena a lui Marius Moga pustii de 5 ani au recunoscut imediat acordurile piesei "Pe Barba Mea", sosirea lui Nicu Covaci, ce a adus cu el "Mica Tiganiada", a fost un moment incarcat de emotie si pentru Loredana, care l-a imbratisat indelung si s-a aplecat in semn de multumire si respect, chiar sarutandu-i picioarele. Roman de la Zdob si Zdub, Puya si Ana Maria Alexie de la Vocea Romaniei i-au mai fost alaturi artistei pentru cel mai important concert al sau de anul acesta.

Poze concert Loredana - Reveria la Sala Palatului

loredana sala palatului
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 27 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram