BestMusic.ro » Los Del Rio » Los del Rio aniverseaza 15 ani de `Macarena`

Los del Rio aniverseaza 15 ani de `Macarena`

Los del Rio aniverseaza 15 ani de `Macarena`

Duoul spaniol Los Del Rio , devenit cunoscut in plan mondial datorita hit-ului `Macarena`, marcheaza implinirea a 15 ani de la lansarea acestei piese printr-un nou album - `Quinceanera Macarena`, conform musica.aol.

`Acest disc reprezinta petrecerea de 15 ani pentru Macarena, deoarece sarbatorim implinirea a 15 ani de la iesirea ei pe piata`, a declarat Rafael Ruiz, in cadrul unui eveniment de promovare a noului album.

Rafael Ruiz si Antonio Romero (Los del RIO ) au inclus pe LP-ul `Quinceanera Macarena` doua versiuni ale hit-ului `Macarena` si opt melodii noi, caracterizate de `o prospetime muzicala`, conform lui Romero.

Una dintre piesele de pe album se numeste `Miami, Miami` si este un imn dedicat orasului cu acelasi nume si tarii care le-a deschis portile catre succes, dupa cum au declarat membrii duoului spaniol.

Dupa ce a fost prelucrata de Bayside Boys in 1996, melodia `Macarena` a devenit unul dintre cele mai vandute single-uri din istoria muzicii si a batut recorduri in topul Billboard Hot 100, in care s-a mentinut timp de 60 de saptamani, dintre care 14 consecutive a fost pe locul 1.

Cu noul album, Los del Rio spera sa retraiasca succesul `Macarena`, iar despre `Miami, Miami` spun ca va fi o adevarata `revolutie`.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Los del Rio  Macarena 
Publicat pe 28 Noiembrie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu