BestMusic.ro » Lostprophets » Solistul Lostprophets a recunoscut ca este pedofil  

Solistul Lostprophets a recunoscut ca este pedofil  

Solistul Lostprophets a recunoscut ca este pedofil 
 

Ian Atkins, fostul solist al trupei Lostphrophets, a recunoscut ca este vinovat de abuzuri sexuale cu minori, pledand vinovat in cazul tuturor celor 13 cazuri de copii exploatati sexual, inclusiv o dubla incercare de a viola un bebelus.

Procesul lui Atkins ar fi trebuit sa inceapa pe 25 noiembrie, insa cum acesta si-a recunoscut faptele, tribunalul va trece direct la anuntarea sentintei, pe 18 decembrie. Totusi, Atkins a negat acuzatiile conform carora ar fi violat de doua ori un bebelus de doar 11 luni, spunand ca a intentionat, insa fapta nu s-a produs.

Ian Watkins a fost acuzat si de distribuire de materiale pornografice cu minori, dar si cu animale. Multiple materiale video au fost gasite in calculatorul sau si urmau a fi folosite in proces. Anuntand juratii ca nu va mai exista un proces, judecatorul cazului le-a spus acestora: "Ati fost scutiti de urmarirea unor imagini extrem de explicite si dureroase".

"Ian Watkins a fost solistul unei trupe de succes, Lostprophets si, conform declaratiei sale de azi, accepta ca este pedofil" a spus procurorul in fata Curtii.

Via NME
Mai multe stiri despre: procese 
Publicat pe 27 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu