BestMusic.ro » Lou Reed » Lou Reed - colectie foto despre New York

Lou Reed - colectie foto despre New York

Lou Reed - colectie foto despre New York

Lou Reed a fost indelung aclamat pentru portretul muzical ce l-a realizat New York-ului. Acum, starul rock isi indreapta din noua atentia asupra metropolei – de data aceasta ca fotograf.

Albumul lui Reed - `New York` este considerat unul dintre cele mai reusite materiale ale artistului, insa acesta spera ca si catalogul foto ce il va realiza sa se bucure de un succes similiar. Reed isi va expune operele luna viitoare in Amsterdam.

`Dintotdeauna am fost interesat de fotografie` a declarat Lou intr-un interviu pentru Reuters. `Ce mi-am propus sa realizez prin aceste fotografii? Am vrut sa surprind New York-ul asa cum este el acum, pana nu se schimba si mai mult`.

`Dupa evenimentele din septembrie 2001, am considerat si consider inca New York-ul o insula. Uitam adesea ca este o insula si posiblitatea de a ne aduce aminte de acest lucru este incredibil de frumoasa`.

Colectia – intitulata `Visions of Rock` cuprinde si imagini realizate de alti artisti precum Lenny Kravitz, Bryan Adams, John Mayer sau Perry Farrell .

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 20 Septembrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu