BestMusic.ro » Loungerie II » Biografie Loungerie II

Biografie Loungerie II

Loungerie II

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008.

Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.

Formula actuala este compusa din Andreea Tincea (voce), Catalin Lungu (chitara), Daniel Iliescu (tobe), Dan Michiu (chitara 2 si sunete), Andrei Bucureci (voce 2 si spoken word), Doru Boeriu (bas).
 
Muzica este rezultata din tendinta naturala de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Nu poarta greutatea jazzului clasic insa ii paseste pe urme prin starea de spirit. Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate.
Avem speranta ca in curand vom putea sustine des prezenta noastra pe scenele de jazz din Romania: Loungerie II promite sa fie un Altfel de tablou.

Comentarii Loungerie II