Loungerie II - Orasul

Loading the player ...

Loungerie II au lansat recent primul videoclip, la piesa "Orasul", pe care il puteti urmari mai sus.

"Oamenii, gandurile, emotiile, actiunile bune se aleg, se atrag si se culeg in urmari bune. Primul videoclip LOUNGERIE II a fost alegerea unui bun prieten al trupei, Emanuel Dobrincu: sprijinul tehnic care a ne-a fost alaturi de la primele concerte. LOUNGERIE II intentiona sa realizeze videoclip pentru piesa NIGHTDRIVER, insa momentele bune se aleg si ele! Nu trupa a decis, ci emotia. Emi pur si simplu ne-a informat: imi place foarte mult piesa Orasul si as vrea sa va fac un videoclip!" - Loungerie II.

Conceptul si productia apartin lui Emanuel Dobrincu si colegului sau Alexandru Ivan, doi absolventi ai Universitatii Nationale de Arte, sectia Foto-Video, aflati la prima experienta freelance de productie de videoclip. Munca la acest clip a durat aproximativ o luna. Filmarile indoor au fost facute cu sprijinul unor alti oameni speciali: membrii Asociatiei Culturale Make a Point, care ne-au oferit cu incredere spatiul necesar. Filmarile de exterior sunt realizate cu tehnica timelapse.

"Piesa Orasul, la fel ca toate celelalte din playlistul LOUNGERIE II, NU a fost gandita pentru promovare speciala, individuala. Oamenii au ales aceasta piesa ca fiind puternic purtatoare de emotie: odata cu mediatizarea radio a venit si feedback-ul serios, constand in vizionari si ascultari considerabile pe toate canalele online administrate de trupa. Despre alienarea prin arhitectura fara capatai, despre patima calatorului de a fi pe drum spre un Mai Bun si Mai Bine, despre mare(a) cautare, despre zilele fara extaz care te inght foarte usor, despre fluxul gandirii mecanice, despre sunetul respiratiei si transgresiune, despre faptul ca iti datorezi o viziune despre propria ta viata, despre Llosa, despre orasul si cainii buni si rai, despre nepasare si spatiu, ca sa putem respira! Despre asta vorbeste piesa Orasul" - Miss Tincea, Loungerie II.

Cum ti se pare trupa Loungerie II? Iti place videoclipul "Orasul"?

Loungerie II inseamna:

Miss Tincea - voce
Catalin Lungu - chitara
Dan Iliescu - tobe
Doru Boeriu - bas
Dan Michiu - chitara si sunete
Andrei Bucureci - voce 2Comentarii

Poze cu Loungerie II

vezi toate pozele