BestMusic.ro » Low Deep T » Low Deep T a ajuns in Romania!

Low Deep T a ajuns in Romania!

Low Deep T a ajuns in Romania!

Artistul MediaPro Music, Low Deep T, al carui hit "Casablanca” a urcat surprinzator de repede in toate topurile de specialitate, vine in Romania!

Low Deep T poate parea un nume nou, la inceput de drum, pe scena internationala a muzicii house, insa, in realitate acesta este un producator si compozitor foarte cunoscut in Marea Britanie. TJ Cases, numele sub care a debutat acesta, a avut vanzari de peste patru milioane de copii ale productiilor sale, in toata lumea.

Turneul national al artistului debuteaza astazi, 14 septembrie pe litoralul romanesc, in Mamaia. Low Deep T va pleca pe urma in Bacau, unde va continua maine, 15 septembrie, seria de concerte.

Pe 21 septembrie, artistul va concerta in Bucuresti, unde fanii care nu pot sa ajunga la concertele lui, il vor putea vedea in turul tv pe care acesta il va face. Turneul se va termina cu un super recital in Galati.

In tot acest timp, autorul si performerul piesei Casablanca va face un tur de promovare al piesei, in cadrul catorva emisiunilor tv si radio de la noi.

Low Deep T – Casablanca (audio)

Mai multe stiri despre: concerte 2012  low deep t romania 
Publicat pe 14 Septembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu