BestMusic.ro » Low Deep T » Low Deep T va sustine un turneu in Romania

Low Deep T va sustine un turneu in Romania

Low Deep T va sustine un turneu in Romania

Bogdan Nita & Artist Media Agency co. iti prezinta in luna septembrie "Low Deep T - Romanian Tour”.

Cunoscutul interpret Low Deep T va sustine un mini turneu in Romania incepand cu 14 septembrie pana pe 22 septembrie dupa cum urmeaza:

14 Septembrie – Club Crema (Mamaia)
15 Septembrie – Club Marinarul (Bacau)
21 Septembrie – Club B.O.A (Bucuresti)
22 Septembrie – Club Divino (Galati)

Low Deep T este un artist international cu o bogata experienta in industria muzicala. Acesta a cunoscut succesul in Marea Britanie, cunoscut ca TJ Cases. Dupa reactiile pozitive primite pentru compozitiile sale, artistul a decis sa apara pe scenele muzicale sub numele de Low Deep T.

Low Deep T poate parea un nume nou, la inceput de drum, pe scena internationala a muzicii house, insa in realitate acesta este un producator si compozitor prolific in Marea Britanie. Cu ceva vreme in urma, peste patru milioane de copii ale numeroaselor sale productii au fost vandute, acesta avand ocazia sa colaboreze cu cele mai mari label-uri din lume. Stilul Low Deep T reprezinta deja un trademark in lumea muzicii house, combinand piese de dragoste cu beat-uri Afro.

Cu numeroase single-uri in spate,”Big Love”, "Feelings for you”, "Let’s go back”, dar si cu un album lansat in 2011, anul acesta Low Deep T revine cu o noua piesa, numita "Casablanca”. Single-ul se bucura deja de succes pe posturile de radio mainstream din Romania, insa putem confirma faptul ca se va filma si un videoclip in timpul turneului sau.

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: turnee 2012  low deep t turneu romania 
Publicat pe 03 Septembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu