BestMusic.ro » Low Deep T » Low Deep T revine in Romania pentru un mini-turneu

Low Deep T revine in Romania pentru un mini-turneu

Low Deep T revine in Romania pentru un mini-turneu

Cunoscutul interpret Low Deep T va sustine cel de-al doilea mini turneu in Romania incepand cu 19 octombrie pana pe 27 octombrie dupa cum urmeaza:

19 Octombrie – Club Heaven (Timisoara)
20 Octombrie – Club The One (Oradea)
26 Octombrie – Club Queen’s (Iasi)
27 Octombrie – Club Kasho (Brasov)

Low Deep T asa cum se descrie "gentle giant of house music” va sustine cel de-al doilea mini turneu, "CASABLANCA TOUR” in luna octombrie, artistul fiind foarte incantat de viata de noapte din Romania si foarte surprins de aspectul interior al cluburilor de la noi.

" Romania have probably the best night clubs in Europe, I like how they look and the crowd is amazing” incheie Low Deep T, insa s-a aratat foarte incantat si de vremea frumoasa pe care o avem " I think that Romania is blessed, I love the weather here, in London almost all the time is raining and is very cold”...

Low Deep T poate parea un nume nou, la inceput de drum, pe scena internationala a muzicii house, insa, in realitate acesta este un producator si compozitor prolific in Marea Britanie fiind desemnat "Cel mai bun songwriter al anului 2003”.
Stilul Low Deep T reprezinta deja un trademark in lumea muzicii house, combinand piese de dragoste cu beat-uri Afro fiind ceva nou pentru industria muzicala din Romania.

Cu numeroase single-uri in spate,”Big Love”, "Feelings for you”, "Let’s go back”, dar si cu un album lansat in 2011, anul acesta Low Deep T cucereste topurile muzicale de specialitate cu hitul sau "Casablanca” la care a filmat si un videoclip acum doua saptamani in Londra si urmeaza a fi lansat si in Romania.
Mai multe stiri despre: turnee  concerte 2012 
Publicat pe 15 Octombrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu