BestMusic.ro » Lucia » Lucia - Days (piesa noua)

Lucia - Days (piesa noua)


Dupa debutul fantastic cu un cover The Moood, Lucia revine cu cea de-a treia piesa originala - balada "Days", insotita de un visual animat in 2D.

"Tema principala este singuratatea si senzatia ca esti pierdut" spune Lucia despre "Days", piesa ce va fi, cel mai probabil, inclusa pe albumul de debut la care lucreaza in prezent alaturi de echipa Global Music Management.

"Days" is one of those songs that are really personal and close to my heart and the main theme around which it revolves is that loneliness and that sensation of being lost, torn away from the world, that people feel at least once during their lives. Sometimes, when you go through difficult moments you feel like abandoning reality and just floating away, but in the end you find the strength to fight the 'creatures' living inside your mind.

Piesa a fost compusa de Lucia si de Marius Moise.

In aceasta vara, Lucia a lansat "Hide”, o piesa diferita ca stil fata de "Silence” si "Me Over You” printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice. Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov.

Lucia a petrecut ultimele 3 luni in Los Angeles in studio cu songwriteri si producatori si a lucrat la piese noi pentru albumul ei.

Lucia - Days (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica octombrie 2013 
Publicat pe 30 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram