BestMusic.ro » Lucia » Lucia va canta la Gala Persoanelor cu Dizabilitati

Lucia va canta la Gala Persoanelor cu Dizabilitati

Lucia va canta la Gala Persoanelor cu Dizabilitati

Tanara Lucia va participa la cea de-a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care va fi difuzata in data de 2 decembrie 2012 la TVR1.

Lucia, adica Lucia - Maria Popescu, are 18 ani si anul trecut a fost descoperita de membrii trupei The MOOoD, dupa ce le-a trimis un cover al uneia dintre piesele lor. "Silence” a cucerit repede internetul, adunand in cateva luni peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, iar ultimul ei single, " Me Over You” a fost la fel de bine primit de fanii pe care artista a reusit sa ii stranga nu numai din tara, dar si din strainatate.

"Invitatia primita din partea organizatorilor a fost o surpriza foarte placuta si decizia de a o onora a fost luata imediat. Gala Persoanelor cu Dizabilitati este cu siguranta un eveniment la care participi cu tot sufletul si ma bucur sincer ca voi face si eu parte din el. Sper sa reusim sa le transmitem cat mai multe emotii pozitive celor care vor privi Gala de acasa.", declara Lucia cu privire la participarea ei in cadrul Galei.

ActiveWatch si Fundatia Motivation organizeaza a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, sub deviza "Accesibilizati libertatea!”. Misiunea Galei este reinventarea societatii, in sensul deschiderii ei catre cei cu dizabilitati. Prin Gala, alaturi de alte programe, organizatorii spera ca lucrurile simple sa devina accesibile tuturor, iar mintile sa se deschida fata de conditia de "prizonier la domiciliu” a persoanei cu dizabilitati. Aceasta din urma va putea sa demonstreze cat este de capabila, creativa si hotarata sa depaseasca limitele pe care altii le stabilesc in locul ei. "Daca ne schimbam noi, ii vom face pe cei cu dizabilitati sa simta ca merita sa incerce”, sustin organizatorii.

Cei care doresc sa se inscrie in competitia Galei Persoanelor cu Dizabilitati o pot face pe www.incluziune.org pana la data de 10 noiembrie 2012.

Eveniment organizat de ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania, alaturi de Fundatia Vodafone Romania si Dedeman.

Coproducator: TVR1

Finantator: CEE Trust
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 22 Octombrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu