BestMusic.ro » Lucian Ban » Lucian Ban vine in Art Jazz Club

Lucian Ban vine in Art Jazz Club

Lucian Ban vine in Art Jazz Club

Renumitul pianist de origine romana Lucian Ban va sustine vineri, 23 aprilie si sambata, 24 aprilie, de la ora 21.00 doua concerte speciale la Art Jazz Club - `Noi trenduri in Jazz-ul contemporan`.

Lucian Ban si Quartetul sau – `Think Twice` - au ca invitati pe saxofonistul Cristian Soleanu, contrabasistul Razvan Cojan si bateristul Vlad Popescu.

Proiectul Think Twice va prezenta, intr-o serie de compozitii originale, noi directii si trenduri in jazz-ul contemporan.

Lucian Ban, este considerat de presa americana drept `unul dintre cei mai talentati pianisti care au venit la New York in ultima decada` (criticul de jazz Bruce Lee Gallanter), iar Terrell Holmes de la `All About Jazz` spune despre muzicianul roman `ca interpreteaza cu o fluenta si o sensibilitate care aminteste de Vladimir Horowitz si McCoy Tyner?`.

Autor a 7 albume pentru case de prestigiu din America si Europa, pianistul Lucian Ban este leader al grupului `Elevation` featuring Abraham Burton si TUBA Project cu legendarul Bob Stewart.
Mai multe stiri despre: jazz  Lucian Ban  Art Jazz Club 
Publicat pe 23 Aprilie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu