BestMusic.ro » Lucian Viziru » Biografie Lucian Viziru

Biografie Lucian Viziru

Lucian Viziru


Interpret de muzica pop, actor, moderator, dar si tenismen, Lucian Viziru este un artist complex si complet.

Mare iubitor de sport, Lucian se poate mandri cu numeroase medalii obtinute in cadrul competitiilor sportive la care a participat.

Astfel, in 1993 a castigat Campionatele Mondiale Scolare “World Scholar Athlet Games” din SUA, la tenis (la dublu), in 1995 vice – campion national la tenis, iar in anul urmator castiga primul turneu international ITF (International Tennis Federation) pentru juniori, la dublu.

In privinta emisiunilor TV, Lucian a fost prezentator al emisiunii “Povestiri adevarate” si colaborator si prezentator al emisiunii “Indragosteste-ma de tine”, la Acasa Tv.
Cariera sa actoriceasca debuteaza cu un rol episodic in telenovela “Numai iubirea”, urmand roluri in “Lacrimi de iubire”si “Inima de tigan”.

Dar Lucian Viziru se poate mandri cu un palmares bogat si in ceea ce priveste cariera muzicala. Este membru fondator, lider si solist vocal al trupei “Gaz pe foc”,alaturi de care lanseaza nu mai putin de zece albume. In anul 2004, artistul decide sa inceapa o cariera solo, iar in anul 2005 lanseaza alaturi de MediaPro Music albumul “Predestinati”, album la care Lucian semneaza si muzica si versurile, alaturi de Corneliu Sorian.

Sursa: Mediapro Music

Comentarii Lucian Viziru