BestMusic.ro » Luciano Pavarotti » Averea lui Pavarotti, impartita copiilor si nu sotiei

Averea lui Pavarotti, impartita copiilor si nu sotiei

Averea lui Pavarotti, impartita copiilor si nu sotiei

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul averii celebrului tenor Luciano Pavarotti. Potrivit unui nou testament care a fost dat publicitatii in cursul zilei de azi, o mare parte a averii regretatului tenor poate fi mostenita de copiii acestuia si nu de sotia sa Nicoletta Mantovani.

Testamentul, datat in decembrie 2006, este scris de Luciano Pavarotti si a fost dat publicitatii de avocatul Silvio Vezzi, cel care o reprezinta pe Lorenza Pavarotti, fiica cea mare a tenorului.

Surse din anturajul celor trei fiice ale tenorului, citate de DailyMail, sustin ca de fapt acesta este testamentul care reprezinta "adevarata dorinta a lui Luciano Pavarotti ".

In acest nou testament, Pavarotti ii lasa sotiei doar casa din Pesaro si 50% din actiunile companiilor pe care le detineau impreuna.

Restul averii, estimata la peste 250 de milioane de lire sterline, este lasata celor patru fiice. Desi acest testament nu are valoare legala, cele 3 fiice din prima casnicie il vor folosi pentru a ataca testamentul legat de proprietatile tenorului din Statele Unite.

"Ceea ce este ciudat este faptul ca acest testament, datat in decembrie 2006, a fost scris de Mana lui Luciano Pavarotti .

Celelalte doua testamente , datate in iunie si iulie 2007, sunt scrise de avocati. Asta inseamna, in termeni simpli, ca cel scris de Luciano este total Opus celorlalte doua.

Fetele cred ca este suspecta aceasta schimbare de opinie in doar 6 luni", a declarat sursa din anturajul celor trei fiice ale tenorului.

Vedeta.ro
Publicat pe 04 Octombrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu