BestMusic.ro » Lucky Marinescu » Lucky Marinescu vorbeste despre povestile de iubire la Doamne de Poveste

Lucky Marinescu vorbeste despre povestile de iubire la Doamne de Poveste

Lucky Marinescu vorbeste despre povestile de iubire la Doamne de Poveste

Lucky Marinescu, o doamna a muzicii usoare romanesti si tododata aparatoare a femeii si feminitatii, este invitata de duminica, 24 martie, a emisiunii "Doamne de poveste”, difuzata de la ora 16.30 pe Acasa TV.

Lucky Marinescu a facut istorie in lumea muzicii in anii ’50-‘60, pe atunci fiind una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, insa a ales sa plece in SUA, pentru fiul ei. Se poate spune despre Lucky Marinescu ca s-a reinventat la intoarcerea in Romania. Piesa ei de succes din anii ’50, "Asa incepe dragostea”, a fost remixata si a devenit un hit difuzat de toate radiourile din tara.

Lucky Marinescu a fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. A fost dorita si iubita de multi barbati, insa alegerile ei au fost influentate de educatia primita de la parinti: "Eu am invatat sa fiu un om cald, dar e adevarat, nu-i iert pe barbati. Daca vrea apa sa se duca sa-si ia! La mine dragostea venea tot timpul, de ce sa fiu acum modesta… Mama a avut o vorba si eu nu am uitat "Mama draga, barbati si femei sunt cata iarba si pamant, e pacat sa strici casa unui om, cum ti-ar cade tie sa-ti strice tie cineva casa?!" Si eu am tinut minte asta. Daca imi facea un baietas curte primul lucru intrebam "Auzi, tu esti insurat, vorbesti cu cineva?"”, povesteste Lucky Marinescu.

Lucky Marinescu a trait la intensitate maxima fiecare poveste de dragoste: "Nu mai stiam nimic, ce-i cu mine, zburam, ceva asa ca in vis”, insa atunci cand sentimentele nu ii erau impartasite de un barbat, avea o atitudine demna: "Daca nu era impartasita, ori o luam eu din loc, ca nu suport sa fiu jignita, fiecare om are o mandrie, mandria asta trebuie sa o tii. Cand simteam ca sunt umilita, eu am fost foarte draguta si diplomata, dadeam o contra replica si ma retrageam. Cand vedeam ca nu sunt dorita nu impingeam, asta era felul meu”.

Care au fost povestile de iubire pe care le-a trait Lucky Marinescu? Ce a fost in stare sa faca celebra cantareata din dragoste pentru fiul ei? Ce greutati a intampinat in anii petrecuti in strainatate? Ce a determinat-o sa se intoarca in Romania? Despre toate acestea, telespectatorii vor afla in urmatoarea editie a emisiunii "Doamne de poveste”, difuzata duminica, de la 16.30, Acasa.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  doamne de poveste 
Publicat pe 21 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu