BestMusic.ro » Ludacris » Ludacris joaca in `Fred Claus`

Ludacris joaca in `Fred Claus`


Ludacris, al carui nou album a atins locul intai in topurile din SUA in aceasta saptamana, a fost inclus, alaturi de Vince Vaughn, in distributia comediei `Fred Claus`.

Vaughn joaca rolul fratelui ratat al lui Mos Craciun, care paraseste Ne York-ul pentru a se intoarce acasa, la Polul Nord, lucru ce aproape distruge Craciunul. Rapper-ul va interpreta rolul unui elf suparat.

Din distributie mai fac parte Paul Giamatti, Kevin Spacey, John Michael Higgins si Elizabeth Banks. Filmul va fi regizat de David Dobkin, cu care Vince Vaughn, recent despartit de prietena sa Jennifer Aniston, a mai lucrat si la realizarea unuei alte comedii, `The Wedding Crashers`.

Acesta nu este primul proiect cinematografic in care Ludacris este implicat, el mai facand parte din distributia unor filme precum `Crash`, `Hustle & Flow` sau `Law & Order. SVU`. Vocea sa apare si intr-un episod din filmul de desene animate `The Boondocks`.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 05 Octombrie 2006 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram